Skip to Main Content

Radiesse Basic | Oslo


Dato og tidspunkt

Mandag 29. august 2022 kl. 10:00 til 17:00

Påmeldingsfrist

Mandag 29. august 2022 kl. 07:00

Sted

Noscomed Oslo, Skippergata 18, 0152 Oslo 2. etg., Norway Noscomed Oslo
Skippergata 18
0152 Oslo 2. etg.
Norway

Radiesse Basic | Oslo


Event DescriptionVi, i Noscomed, har gleden av å invitere deg til Radiesse Basis-kurs med hands-on -økter. Fokuset på kurset vil være følgende indikasjonsområder: Kinn (kinnben og undermalare kinnområder), kjevelinje, hake, hender samt nasolabiale folder og rynker.

FORMÅL
Formålet med kurset er å bygge opp kunnskap og praktisk erfaring med Radiesse, slik at deltakerne blir kjent med injeksjon og håndtering av Radiesse etter at de har gjennomført kurset. Kurset henvender seg til plastikkirurger og dermatologer med flere års erfaring med injeksjoner med filler og toksiner. I løpet av kurset får man mulighet til hands-on trening i ett indikasjonsområde eller ett enkelt område.

INNHOLD
Kurset omfatter en grundig gjennomgang av:

  • Hudens anatomi og bruk av en kollagenoppbyggende filler
  • Gjennomgang av Radiesse-produktet
  • Forskjellen mellom Radiesse og vanlige hyaluronsyre-fillere
  • Sikkerhet og komplikasjoner
  • Injeksjonsteknikker ved bruk med Radiesse
  • Hands-on trening

PROGRAM
10.00 - 10.15 Velkomst og introduksjon
10.15 - 12.15 Teori og gjennomgang av teknikker
12,15 - 12.45 Pause og enkel servering
12.45 - 16.45 Hands-on-økter
16.45 - 17.00 Avslutning og evaluering

MØT VÅR KURSLEDER

Rolah Osman
Dr. Rolah er en av landets eneste kosmetiske leger med flere års erfaring fra både innland og utland, London og Sverige for å nevne noen. Hun er Key Opinion Leader (KOL) og kursholder for RÛ Institute, Noscomed og Merz i Norden, og er i den forbindelse anerkjent som en av Norges fremste kosmetiske behandlere. På RÛ er hun medisinsk ansvarlig og daglig leder for bedriften. Rolah har også skrevet boka Frisk Hud, gjestet God Morgen Norge flere ganger, Helsekontrollen på TV2, Norgesglasset på radio og blitt intervjuet i kjente magasiner som KK, Stella magasinet, VG og minmote.

OM NOSCOMED
Noscomed distribuerer medisinske produkter av høy kvalitet fra internasjonale selskaper til det estetiske markedet i Skandinavia med mål om å styrke livskvaliteten hos det enkelte individ.

Your Patients – Our Concerner vårt motto, og vi streber etter å sikre at produktene vi distribuerer er de beste på sitt felt. Ved å bruke ferdighetene og kunnskapen som kreves for å markedsføre og distribuere disse produktene, gir vi kvalifisert informasjon til behandlere for å garantere sikker og riktig bruk av produktene, i tillegg til at vi støtter deres ekspertise for å optimalisere pasientresultatene.

Vårt hovedkontor ligger i ambassadekvarteret på Østerbro i København, hvor vi leverer service til våre kunder og leverandører med en profesjonell kundeservice- og logistikkavdeling. Vi har også en erfaren og kompetent markedsføringsavdeling, som bevisst arbeider for å støtte og hjelpe våre kunder og pasienter, som er i kontakt med våre produkter. I tillegg består organisasjonen av profesjonelle produktspesialister og en salgssjef, som har sitt virke spredt over hele Skandinavia for å ivareta personlig kontakt med våre kunder samt planlegge og inngå arrangementer på klinikkene for å optimalisere og styrke salget til pasientene.

DELTAKELSE
Kursdeltagelse er gratis, men man forplikter seg til å kjøpe 10 Radiesse-produkter til veiledende utsalgspris. Innkjøp av produkter gjøres i løpet av kurset. Noscomed vil sørge for forsyning under kurset samt Radiesse-produkter til bruk ved hands-on. Deltakerne vil etter fullført kurs motta et diplom. Kurset gjennomføres med minimum 6 kursdeltakere. Spesialtilbud for kursdeltakere. 

MODELL
Deltakerne må ta med en modell selv. Modeller må ha gjennomgått forhåndsundersøkelse av lege godkjent for å gi semi-permanente fillere minimum 48 timer i forveien.

PÅMELDING
Kursplassene vil bli fylt opp etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Det vil bli opprettet en venteliste når deltakerlisten er full.

Ved registrering vil du motta en bekreftelse på påmeldingen din. Hvis kurset er overbooket, vil du bli varslet om at påmeldingen din er satt på venteliste. Avbud må gjøres innen 14 dager før kursstart. Ved avbud senere enn 14 dager før kursstart, vil kursdeltakeren bli fakturert en abonnementsavgift på 5 000 kr, eksklusiv MVA, som det kan kjøpes Radiesse-produkter for.

 

Finn veien til arrangementet

Click to view the event location on Google Maps >

Kontaktinformasjon til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Phone: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com

Kontaktinformasjon til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Phone: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com