Skip to Main Content

Advanced lower Face incl. Revive & blanching | Oslo


Dato og tidspunkt

Mandag 26. september 2022 kl. 10:00 til 17:00

Påmeldingsfrist

Søndag 25. september 2022 kl. 08:00

Sted

Noscomed Showroom, Skippergata 18, 2. Sal, 152 Oslo 2.etg, Norway Noscomed Showroom
Skippergata 18, 2. Sal
152 Oslo 2.etg
Norway

Advanced lower Face incl. Revive & blanching | Oslo


Event DescriptionDette kurset henvender seg til deg som er erfaren kosmetisk behandler, som ønsker å oppdatere deg på injeksjon med Belotero produkterne inkl. Revive & blanching. Kurset fokuserer på forskjellige teknikker for lower face, med primær fokus på hake, kjevelinje og kinn. Vi lærer også den unike Blanching-teknologien som er utviklet spesielt for bruk av Belotero Soft og Belotero Balance. Produktene er de eneste på markedet som kan påføres helt overfladisk under huden.

FORMÅL
Formålet med kurset er å bygge opp et avancert produktkjennskap til Belotero-produktene samt å få praktisk erfaring. Kurset henvender seg til leger eller sykepleiere, som har avansert erfaring med injeksjonsbehandlinger. I løpet av kurset får man mulighet til hands-on trening i ett indikasjonsområde eller ett enkelt område.

INNHOLD
Kurset omfatter generell introduksjon til:

  • Anatomi og fysiologi i ansiktet
  • Avanserte injeksjonsteknikker for øvre del av ansiktet
  • Sikkerhet og komplikasjoner
  • Gjennomgang av Merz´ produktportefølje
  • Hands-on trening


PROGRAM

10.00 - 10.15 Velkomst og introduksjon
10.15 - 11.30 Teoretisk gjennomgang
11.30 - 12.30 Praktisk gjennomgang av teknikker
12.30 - 13:00 Lunsj
13.00 - 16.45 Hands-on-økter
16.45 - 17.00 Avslutning og evaluering

MØT VÅR KURSLEDER

Rolah Osman
Dr. Rolah er en av landets eneste kosmetiske leger med flere års erfaring fra både innland og utland, London og Sverige for å nevne noen. Hun er Key Opinion Leader (KOL) og kursholder for RÛ Institute, Noscomed og Merz i Norden, og er i den forbindelse anerkjent som en av Norges fremste kosmetiske behandlere. På RÛ er hun medisinsk ansvarlig og daglig leder for bedriften. Rolah har også skrevet boka Frisk Hud, gjestet God Morgen Norge flere ganger, Helsekontrollen på TV2, Norgesglasset på radio og blitt intervjuet i kjente magasiner som KK, Stella magasinet, VG og minmote.


DELTAKELSE
Kursdeltagelse beløper seg til kjøp av 10 valgfrie Belotero-produkter til veiledende utsalgspris. Valg av produkter gjøres i løpet av kurset. Depositumet, som sikrer deltakelse på kurset, er 5.000 kr ekskl. moms. Dette beløpet skal betales 14 dager før kurset, og motregnes på sluttfakturaen for produktene. Faktura for depositumet vil bli sendt etter at online-påmeldingen er fullført. Noscomed vil sørge for forsyning under kurset samt Belotero-produkter til bruk ved hands-on. Deltakerne vil etter fullført kurs motta et diplom og en Noscomed goodie-bag. Kurset gjennomføres med minimum 6 kursdeltakere.

MODELL

Deltakerne må ta med seg en modell selv, og sørge for at forhåndskonsultasjon inkludert journalskriving og fotografering gjøres senest 48 timer før kursstart.

PÅMELDING
Plassene vil bli fylt opp etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

Finn veien til arrangementet

Click to view the event location on Google Maps >

Kontaktinformasjon til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Phone: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com

Kontaktinformasjon til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Phone: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com