Skip to Main Content

Belotero Advanced Upper Face incl. Revive & blanching | Oslo


Dato og tidspunkt

Torsdag 24. mars 2022 kl. 10:00 til 17:00

Påmeldingsfrist

Onsdag 23. mars 2022 kl. 08:00

Sted

Noscomed Showroom, Skippergata 18, 2. Sal, 152 Oslo 2.etg, Norway Noscomed Showroom
Skippergata 18, 2. Sal
152 Oslo 2.etg
Norway

Belotero Advanced Upper Face incl. Revive & blanching | Oslo


Event DescriptionDette kurset henvender seg til deg som er erfaren kosmetisk behandler, som ønsker å oppdatere deg på injeksjon med Belotero produkterne inkl. Revive & blanching. Kurset fokuserer på forskjellige teknikker for upper face. Vi lærer også den unike Blanching-teknologien som er utviklet spesielt for bruk av Belotero Soft og Belotero Balance. Produktene er de eneste på markedet som kan påføres helt overfladisk under huden.

FORMÅL
Formålet med kurset er å bygge opp et avancert produktkjennskap til Belotero-produktene samt å få praktisk erfaring. Kurset henvender seg til leger eller sykepleiere, som har avansert erfaring med injeksjonsbehandlinger. I løpet av kurset får man mulighet til hands-on trening i ett indikasjonsområde eller ett enkelt område.

INNHOLD
Kurset omfatter generell introduksjon til:

  • Anatomi og fysiologi i ansiktet
  • Avanserte injeksjonsteknikker for øvre del av ansiktet
  • Sikkerhet og komplikasjoner
  • Gjennomgang av Merz´ produktportefølje
  • Hands-on trening


PROGRAM

10.00 - 10.15 Velkomst og introduksjon
10.15 - 11.30 Teoretisk gjennomgang
11.30 - 12.30 Praktisk gjennomgang av teknikker
12.30 - 13:00 Lunsj
13.00 - 16.45 Hands-on-økter
16.45 - 17.00 Avslutning og evaluering


MØT VÅR KURSLEDER

Siegfried Wenus

Øre, nese, hals spesialist og hode og hals kirurg i 17 år. Omfattende  ansiktskirurgisk erfaring og over 20 år erfaring med både forskjellige type filler og botulinumtoxin i mange områder. Advanced trainer for Belotero i Norge. Utover det bruker Siegfried IPL, TCA-peeling, sklerosering av vener, radiobølge for fjerning av hudutvekster og oppstramming av hud, dermatoskopi, radiobølge, mikroneedling og trådløft. Siegfrieds fokus er på naturlige resultater med minst mulig ubehag og innsats for pasienten.  Siegfried liker å lære bort teknikker uansett utgangsnivå som bidrar til å øke kvaliteten i den kosmetiske behandlingen og fører til videre utvikling og trygghet. Å forbedre et ansikt uten at man kan se hva som ble gjort er kreativ og gøy.


DELTAKELSE
Kursdeltagelse beløper seg til kjøp av 10 valgfrie Belotero-produkter til veiledende utsalgspris. Valg av produkter gjøres i løpet av kurset. Depositumet, som sikrer deltakelse på kurset, er 5.000 kr ekskl. moms. Dette beløpet skal betales 14 dager før kurset, og motregnes på sluttfakturaen for produktene. Faktura for depositumet vil bli sendt etter at online-påmeldingen er fullført. Noscomed vil sørge for forsyning under kurset samt Belotero-produkter til bruk ved hands-on. Deltakerne vil etter fullført kurs motta et diplom og en Noscomed goodie-bag. Kurset gjennomføres med minimum 6 kursdeltakere.

MODELL

Deltakerne må ta med seg en modell selv, og sørge for at forhåndskonsultasjon inkludert journalskriving og fotografering gjøres senest 48 timer før kursstart.

PÅMELDING
Plassene vil bli fylt opp etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

Finn veien til arrangementet

Click to view the event location on Google Maps >

Kontaktinformasjon til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Phone: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com

Kontaktinformasjon til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Phone: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com