Skip to Main Content

Belotero Lips incl. Revive & blanching | Oslo


Dato og tidspunkt

Mandag 28. mars 2022 kl. 10:00 til 17:00

Påmeldingsfrist

Mandag 28. mars 2022 kl. 08:00

Sted

Noscomed Oslo, Skippergata 18, 0152 Oslo 2. etg., Norway Noscomed Oslo
Skippergata 18
0152 Oslo 2. etg.
Norway

Belotero Lips incl. Revive & blanching | Oslo


Event Description


Dette kurset henvender seg til deg, som er en erfaren kosmetisk behandler, som ønsker å utvikle/oppdatere deg innen injeksjon med Belotero. Kurset vil ha fokus på behandling av lepper, samt overfladiske linjer og rynker i kinn og rundt munn. Deltakerne vil også lære om Belotero Revive, samt blanching - som er en injeksjonsteknikk utviklet spesielt til superoverfladiske injeksjoner med produktene Belotero Soft og Belotero Balance. 

FORMÅL
Formålet med kurset er å tilegne seg et avansert produktkjennskap, og å få praktisk erfaring med behandling av lepper og blanching-teknikk. Kurset henvender seg til leger eller sykepleiere, som har minimum basis erfaring med injeksjonsbehandlinger.

INDHOLD
Kurset vil inneholde en generell introduksjon til:

  • Ansiktets anatomi og fysiologi
  • Gjennomgang av Merz produkt-porteføljen
  • Belotero Lips, Belotero Revive samt Blanching-teknikken
  • Hands-on trening


PROGRAM

10.00 - 10.15 Velkomst og introduksjon
10.15 - 11.30 Teoretisk gjennomgang
11.30 - 12.30 Praktisk gjennomgang av teknikker
12.30 - 13:00 Lunsj
13.00 - 16.45 Hands-on-økter
16.45 - 17.00 Avslutning og evaluering


MØT VÅR KURSLEDER

Mai Thanh Nguyen

Direktør, entreprenør og spesialist i estetisk medisin, Mai Thanh Nguyen har en Master of Business Administration (MBA) i entreprenørskap og er også spesialistsykepleier i estetisk medisin i Norge. Mai Thanh Nguyen har over 15 års erfaring innen estetisk medisin og kosmetisk dermatologi og har vært konsulent og instruktør for leger og sykepleiere i denne bransjen i mange år. Mai Thanh Nguyen er grunnleggeren av Hudens Ungdomskilde i Norge.

DELTAKELSE
Kursdeltagelse beløper seg til kjøp av 10 valgfrie Belotero-produkter til veiledende utsalgspris. Valg av produkter gjøres i løpet av kurset. Depositumet, som sikrer deltakelse på kurset, er 5.000 kr ekskl. moms. Dette beløpet skal betales 14 dager før kurset, og motregnes på sluttfakturaen for produktene. Faktura for depositumet vil bli sendt etter at online-påmeldingen er fullført. Noscomed vil sørge for forsyning under kurset samt Belotero-produkter til bruk ved hands-on. Deltakerne vil etter fullført kurs motta et diplom og en Noscomed goodie-bag. Kurset gjennomføres med minimum 6 kursdeltakere.

MODELL

Deltakerne må ta med seg en modell selv, og sørge for at forhåndskonsultasjon inkludert journalskriving og fotografering gjøres senest 48 timer før kursstart.

PÅMELDING
Plassene vil bli fylt opp etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

Finn veien til arrangementet

Click to view the event location on Google Maps >

Kontaktinformasjon til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Phone: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com

Kontaktinformasjon til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Phone: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com