Hop til hovedindholdet

Belotero Basic incl. Revive & Blanching | Copenhagen


Dato og tid

Tirsdag d. 1. marts 2022 kl. 10:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 1. marts 2022 kl. 09:00

Sted

Noscomed DK, Svanemøllevej 11, 2100 København Ø Noscomed DK
Svanemøllevej 11
2100 København Ø

Belotero Basic incl. Revive & Blanching | Copenhagen


ArrangementsbeskrivelseVi i Noscomed er glade for at invitere dig til vores basiskursus med hands-on sessioner med fokus på basale indikationsområder for Belotero, såsom nasolabiale linjer, marionette linjer og periorale linjer.

FORMÅL
Formålet med kurset er at opbygge en basal viden og praktisk erfaring med fillers, så deltagerne er fortrolige med at injicere, når de succesfuldt har afsluttet kurset. Kurset henvender sig til læger eller sygeplejersker, der har begrænset med injektionsbehandlinger. Under kurset vil man have mulighed for, at få hands-on træning i én indikation eller et enkelt område.

INDHOLD
Kurset vil indholde en generel introduktion til:
  • Ansigtets anatomi og fysiologi
  • Gennemgang af produktporteføljen fra Belotero
  • Hands-on træning
PROGRAM
10.00 - 10.15 Velkomst og introduktion
10.15 - 11.30 Teoretisk gennemgang
11.30 - 12.30 Praktisk gennemgang af teknikker
12.30 - 13.00 Frokost
13.00 - 16.45 Hands-on sessioner
16.45 - 17.00 Afslutning og evaluering

MØD VORES KURSUSLEDER

Birte Krogh Jørgensen

Kosmetisk sygeplejerske, NAI - Belotero

Uddannet sygeplejerske med speciale indenfor kosmetisk behandling og har 7 års erfaring som kosmetisk behandler. Birte ejer og driver Beauty Zone Kosmetisk Klinik i Frederikshavn, hvor hun i det daglige behandler med filler, botolinumtoxin, laser, karsklerosering samt Ultherapy. "Mine mange års erfaring i branchen har lært mig vigtigheden af, at aflæse ansigter, lytte til kunders behov og derefter planlægge individuelle behandlinger til den enkelte, med fokus på naturlige resultater, sikkerhed og allervigtigst sikre tilfredse kunder. Jeg vil gerne være med til, at højne standard, kvalitet og sikkerhed indenfor æstetiske behandlinger." udtaler Birte Krogh Jørgensen.

DELTAGELSE
Kursusdeltagelse beløber sig til køb af 10 valgfri Belotero-produkter til vejledende udsalgspris. Valg af produkter sker i forlængelse af kurset. Depositum, som sikre deltagelse på kurset, er 5.000 kr. ekskl. moms. Dette beløb indbetales 14 dage inden kurset og modregnes i slutfakturaen for produkterne. Faktura for depositummet vil blive tilsendt efter man har udfyldt online-tilmeldingen. Noscomed vil sørge for forplejning under kurset samt Belotero-produkter til brug ved handson. Deltagere vil efter succesfuldt afsluttet kursus modtage et diplom og en Noscomed
goodie-bag. Kurset gennemføres ved minimum 6 kursusdeltagere.

MODEL

Deltagerne skal selv medbringe model, og sørge for at for-konsultation inkl. journalskrivning og fotografering er foretaget senest 48 timer før kursusstart.

TILMELDING
Pladserne på kurset vil blive fyldt op efter først til mølle-princippet.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Tlf: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com

Kontaktinformationer til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Tlf: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com