Skip to Main Content

Belotero Advanced Lips, Revive & blanching | Göteborg


Datum och tid

Onsdag 23. februari 2022 kl. 10:00 till 17:00

Sista anmälningsdag

Tisdag 15. februari 2022 kl. 09:00

Plats

Sankt Jörgen Park, Knipplekullen 8-10, 417 49 Göteborg, Sweden Sankt Jörgen Park
Knipplekullen 8-10
417 49 Göteborg
Sweden

Belotero Advanced Lips, Revive & blanching | Göteborg


Event Description


Vi hos Noscomed är mycket glada för att kunna bjuda in dig till vår specialkurs s Belotero Advanced Lips, Revive & blanching med hands-on sessioner. Kursen fokuserar på följande behandlingsområden: Läppar. Vi lär också ut den unika Blanching-tekniken som är utvecklad speciellt till användande av Belotero Soft och Belotero Balance. Vi lär också ut Revive-tekniken - High Quality Skin Booster. Produkterna är de enda på marknaden som kan läggas in helt ytligt under huden pga deras stora förmåga till vävnadsintegration och utan Thyndal effekt.

SYFTE
Syftet med kursen är att ge vidare kunskap om Belotero produkterna och dess möjligheter, samt att få en praktisk erfarenhet med blanching-tekniken. Kursen vänder sig till läkare, tandläkare eller sjuksköterskor, som har både basis och/eller vidaregående erfarenhet med injektionsbehandlingar med fillers. Under kursen kommer det ges möjlighet för hands-on träning i en indikation eller ett (1) område.

INNEHÅLL
Kursens innehåll ger en grundlig introduktion av:

  • Områdets anatomi, kärl och nervstrukturer
  • Merz filler, Belotero
  • Blanching-tekniken
  • Hands-on träning


PROGRAM

10.00 - 10.15 Välkommen och intro
10.15 - 12.00 Teoretisk genomgång
12.00 - 12.45 Praktisk genomgång av olika tekniker
12.45 - 13.15 Break
13.15 - 16.30 Hands-on
16.30 - 17.00 Avslutning och evalueringKURSLEDARE
LISA BOLIN

Legitimerad sjuksköterska och specialistutbildad inom estetiska behandlingar

Lisa Bolin har som bakgrund specialistutbildning i barnsjukvård och barnonkologi och har varit verksam som sjuksköterska på barnklinik/barnakut och skolhälsovård. Hon började sin karriär inom estetiska branschen 2010, verksam på klinik med estetiskt fokus i Kristianstad och har sedan dess gått ett flertal specialistutbildningar i bl.a Sverige, Danmark,
Tyskland och Israel.

Lisa Bolin har gedigen erfarenhet av estetiska behandlingar och har sedan 2018 drivit egen klinik, numera LAE CLINIC som finns i Kristianstad. Lisa Bolin har på olika masterclasses och mässor runtom i världen imponerat med sin kunskap inom området bland världskända läkare inom branschen och också sedan dess blivit ansvarig utbildare för Noscomed Aesthetic Institute i Södra Sverige.OM NOSCOMED
Noscomed har verkat inom plastikkirurgisk och anestesimarknaden sedan 1990 och är kända för att leverera hög kvalitet inom både produkter, medarbetare och service. Vi fungerar som en länk mellan producenter och kirurger, läkare, sjuksköterskor, hudterapeuter och inköpare på offentliga och privata sjukhus samt privata kliniker. Noscomed har en rad exklusiva agenturer i Skandinavien och vi representerar internationella företag som t ex Johnson & Johnson, Merz och Innovative Skincare.

DELTAGANDE
Kursen är kostnadsfri, kursdeltagaren binder sig istället till köp av valfria Belotero-produkter för 10 000 SEK till ord. pris. Val av produkter sker i förbindelse med kursen. Noscomed kommer tillse med lättare förtäring under kursen samt Belotero-produkter för bruk vid hands-on. Deltagare kommer efter framgångsrik avslutad kurs mottaga ett diplom. Kursen genomförs vid minimum 6 kursdeltagare.

MODELL
Deltagarna skall ta med sig sin egen modell.

Om Noscomed skall ordna modell kommer ytterligare avgift på 3000kr i produkter läggas på.ANMÄLAN
Det är först till kvarn som gäller.
Vid registrering får du en bekräftelse. Om kursen är fullbokad kommer du att meddelas att din registrering har satts på en väntelista för ev. reservplats.

Avbokning ska ske senast 14 dagar innan kursen startar. Om du avbokar senare än 14 dagar innan kursstart debiteras kursdeltagaren en avbokningsavgift på 5 000 SEK.

Har du frågor?
Tveka inte att höra av dig till oss på event@noscomed.com

Vi önskar dig välkommen och ser fram emot ditt deltagande.

Hitta till evenemanget

Click to view the event location on Google Maps >

Kontaktinformation till arrangör

Noscomed Medical Supply
Phone: +46 8 36 34 44
event@noscomed.com

Kontaktinformation till arrangör

Noscomed Medical Supply
Phone: +46 8 36 34 44
event@noscomed.com