Skip to Main Content

Radiesse Basic | Stockholm


Datum och tid

Onsdag 16. mars 2022 kl. 16:00 till 21:00

Sista anmälningsdag

Onsdag 16. mars 2022 kl. 13:00

Plats

The Venue, Karlavägen 7, 114 24 Stockholm, Sweden The Venue
Karlavägen 7
114 24 Stockholm
Sweden

Radiesse Basic | Stockholm


Event DescriptionEn basutbildning för dig som vill lära dig grunderna i Radiesse med hands-on träning, där du som elev får behandla en modell under handledning av din kursledare. Kursen kommer att fokusera på följande indikationsområden: kinder (kindben & submalar kindregioner), käklinjen, haka, händer samt nasolabiala veck och rynkor.

SYFTE
Kursen syftar till att få en basinformation och praktisk erfarenhet med Radiesse, så att deltagarna blir trygga med att injicera när de har klarat kursen. Kursen vänder sig till läkare, tandläkare och sjuksköterskor som har 4-5 års erfarenhet med injektionsbehandlingar av fillers och toxin. Under kursen kommer det ges möjlighet för hands-on träning i en indikation eller ett (1) område.

INNEHÅLL
Kursens innehåll ger en grundlig introduktion av:
  • Ansiktets anatomi och hur man använder collagenuppbyggande fillers
  • Hur Radiesse fungerar i relation till hyaluronsyra
  • Användning av Radiesse
  • Säkerhet och komplikationer
  • Individuella behandlingstekniker
PROGRAM
16.00 - 16.15 Välkommen och intro
16.15 - 17.30 Teoretisk genomgång
17.30 - 18.30 Praktisk genomgång av olika tekniker
18.30 - 19.00 Break
19.00 - 20.30 Hands-on
20.30 - 21.00 Avslutning och evaluering


KURSLEDARE
Ioana Filip

Legitimerad läkare med mångårig erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar

År 2012 började hon sin karriär inom skönhetsbrans­chen med utbildningar i bland annat Sverige, Norge, Tyskland, Italien, Frankrike och Förenade Arabemiraten. Med gedigen kunskap inom anatomi, åldringsprocessen, injektionsteknik, hantering av komplikationer till följd av estetiska injektionsbehandlingar och pedagogisk skicklighet blev hon utsedd till Key Opinion Leader och utbildare för Noscomed Aesthetic Institute.  Dr. Ioana Filip har bakgrund inom reumatologi, men arbetar för närvarande som medicinsk ansvarig läkare, injektionsbehandlare och huvudutbildare på samtliga MyBeauty Clinic kliniker i Stockholm, Göteborg och Halmstad respektive utbildningsportalen MyBeauty Academy.

Under sin karriär har hon upprepande gånger deltagit och föreläst på nationella och internationella mässor respektive tillställningar inom estetisk medicin och reumatologi. Ioana har genomgått Merz utbildningsprogram och håller kurser för Radiesse i Stockholm genom Noscomed Aesthetics Institute


OM NOSCOMED
Noscomed har existerat inom plastikkirurgisk och anestesimarknaden sedan 1990 och är kända för att leverera hög kvalitet inom både produkter, medarbetare och service. Vi fungerar som en länk mellan utländska producenter och kirurger, läkare, sjuksköterskor, kosmetologer och inköpare på offentliga och privata sjukhus och privata kliniker. Noscomed har en rad exklusiva agenturer i Skandinavien och vi representerar internationella företag som ex Johnson & Johnson, Merz och Innovativ Skincare.

DELTAGANDE
Kursen är kostnadsfri, kursdeltagaren binder sig istället till köp av 10 valfria Radiesse-produkter till ord. pris. Val av produkter sker i förbindelse med kursen. Noscomed kommer tillse med lättare förtäring under kursen samt Radiesse-produkter för bruk vid hands-on. Deltagare kommer efter framgångsrik avslutad kurs mottaga ett diplom. Kursen genomförs vid minimum 6 kursdeltagare.

MODELL
Deltagarna skall ta med sig sin egen modell.

Om Noscomed skall ordna modell kommer ytterligare avgift på 3000kr i produkter läggas på.ANMÄLAN
Det är först till kvarn som gäller.
Vid registrering får du automatiskt en bekräftelse. Om kursen är övertecknad kommer du att meddelas att din registrering har satts på en väntelista för ev. reservplats.

Avbokning ska ske senast 14 dagar innan kursen startar. Om du avbokar senare än 14 dagar innan kursstart debiteras kursdeltagaren en avbokningsavgift på 5 000 SEK.

Har du frågor?
Tveka inte att höra av dig till oss på event@noscomed.com

Vi ser fram emot ditt deltagande.

Hitta till evenemanget

Click to view the event location on Google Maps >

Kontaktinformation till arrangör

Noscomed Medical Supply A/S
Veronica Ulin

Phone: 0046725170048
event@noscomed.com

Kontaktinformation till arrangör

Noscomed Medical Supply A/S
Veronica Ulin

Phone: 0046725170048
event@noscomed.com