Skip to Main Content

Belotero Advanced Lower incl. Revive & blanching | Stockholm


Datum och tid

Måndag 2. maj 2022 kl. 10:00 till 17:00

Sista anmälningsdag

Söndag 1. maj 2022 kl. 09:00

Plats

The Venue, Karlavägen 7, 114 24 Stockholm, Sweden The Venue
Karlavägen 7
114 24 Stockholm
Sweden

Belotero Advanced Lower incl. Revive & blanching | Stockholm


Event DescriptionVi hos Noscomed är mycket glada för att kunna bjuda in dig till vår specialkurs Belotero Advanced Lower  incl. Revive & blanching med hands-on sessioner. Kursen fokuserar på följande behandlingsområden: Nasibiala veck, marionette, haka och käklinje. Vi lär också ut den unika Blanching-tekniken som är utvecklad speciellt till användande av Belotero Soft och Belotero Balance. Vi lär också ut Revive-tekniken - High Quality Skin Booster. Produkterna är de enda på marknaden som kan läggas in helt ytligt under huden pga deras stora förmåga till vävnadsintegration och utan Thyndal effekt.

SYFTE
Syftet med kursen är att ge vidare kunskap om Belotero produkterna och dess möjligheter, samt att få en praktisk erfarenhet med blanching-tekniken. Kursen vänder sig till läkare, tandläkare eller sjuksköterskor, som har både basis och/eller vidaregående erfarenhet med injektionsbehandlingar med fillers. Under kursen kommer det ges möjlighet för hands-on träning i en indikation eller ett (1) område.

INNEHÅLL
Kursens innehåll ger en grundlig introduktion av:

  • Områdets anatomi, kärl och nervstrukturer
  • Merz filler, Belotero
  • Blanching-tekniken, Revive- teknik
  • Hands-on träning

PROGRAM
10.00-10.15    Välkommen och intro
10.15-12.00    Teori och genomgång av olika tekniker
12.00-12.30    Break
12.30-15.30    Hands-on sessioner
15.30-16.00    Avslutning och evalueringKURSLEDARE
ANDERS FRANZÉN

Leg. Sjuksköterska

Anders Franzén är legitimerad sjuksköterska och har varit verksam som sjuksköterska inom ambulans, akutmottagning och 15 år inom läkemedelsindustrin.

Anders började sin karriär inom estetiska branschen 2007, har 6 års erfarenhet som produktspecialist / injektionstränare för Allergan, där Anders också gått ett flertal utbildningar nationellt och internationellt genom Allergan Medical Institute..

Sedan 2013 driver Anders sin egen klinik Face Facts i Växjö, och är verksam på 13 kliniker runt om i Sverige.

Genom sin gedigna erfarenhet av utbildningar och injektioner är vi stolta att Anders idag är utbildare för Noscomed Aesthetic Institute för Merz Aesthetics portfölj.

 

OM NOSCOMED
Noscomed har existerat inom plastikkirurgisk och anestesimarknaden sedan 1990 och är kända för att leverera hög kvalitet inom både produkter, medarbetare och service. Vi fungerar som en länk mellan utländska producenter och kirurger, läkare, sjuksköterskor, kosmetologer och inköpare på offentliga och privata sjukhus och privata kliniker. Noscomed har en rad exklusiva agenturer i Skandinavien och vi representerar internationella företag som t ex Johnson & Johnson, Merz och Innovativ Skincare.

DELTAGANDE
Kursen är kostnadsfri, kursdeltagaren binder sig istället till köp av valfria Belotero-produkter för 10 000 SEK till ord. pris. Val av produkter sker i förbindelse med kursen. Noscomed kommer tillse med lättare förtäring under kursen samt Belotero-produkter för bruk vid hands-on. Deltagare kommer efter framgångsrik avslutad kurs mottaga ett diplom. Kursen genomförs vid minimum 6 kursdeltagare.

MODELL
Deltagarna skall ta med sig sin egen modell.

Om Noscomed skall ordna modell kommer ytterligare avgift på 3000kr i produkter läggas på.ANMÄLAN
Det är först till kvarn som gäller.
Sista anmälningsdag är den 3 maj 2021. Vid registrering får du en bekräftelse. Om kursen är övertecknad kommer du att meddelas att din registrering har satts på en väntelista för ev. reservplats.

Avbokning ska ske senast 14 dagar innan kursen startar. Om du avbokar senare än 14 dagar innan kursstart debiteras kursdeltagaren en avbokningsavgift på 5 000 SEK.

Har du frågor?
Tveka inte att höra av dig till oss på event@noscomed.com

Vi ser fram emot ditt deltagande.

Hitta till evenemanget

Click to view the event location on Google Maps >

Kontaktinformation till arrangör

Noscomed Medical Supply
Phone: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com

Kontaktinformation till arrangör

Noscomed Medical Supply
Phone: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com