Skip to Main Content

Belotero Advanced Lower incl. Revive & blanching | Stockholm


Datum och tid

Tisdag 15. februari 2022 kl. 16:00 till 21:00

Sista anmälningsdag

Tisdag 1. februari 2022 kl. 15:00

Plats

The Venue, Karlavägen 7, 114 24 Stockholm, Sweden The Venue
Karlavägen 7
114 24 Stockholm
Sweden

Belotero Advanced Lower incl. Revive & blanching | Stockholm


Event DescriptionVi hos Noscomed är mycket glada för att kunna bjuda in dig till vår specialkurs Belotero Advanced Lower  incl. Revive & blanching med hands-on sessioner. Kursen fokuserar på följande behandlingsområden: Nasibiala veck, marionette, haka och käklinje. Vi lär också ut den unika Blanching-tekniken som är utvecklad speciellt till användande av Belotero Soft och Belotero Balance. Vi lär också ut Revive-tekniken - High Quality Skin Booster. Produkterna är de enda på marknaden som kan läggas in helt ytligt under huden pga deras stora förmåga till vävnadsintegration och utan Thyndal effekt.

SYFTE
Syftet med kursen är att ge vidare kunskap om Belotero produkterna och dess möjligheter, samt att få en praktisk erfarenhet med blanching-tekniken. Kursen vänder sig till läkare, tandläkare eller sjuksköterskor, som har både basis och/eller vidaregående erfarenhet med injektionsbehandlingar med fillers. Under kursen kommer det ges möjlighet för hands-on träning i en indikation eller ett (1) område.

INNEHÅLL
Kursens innehåll ger en grundlig introduktion av:

  • Områdets anatomi, kärl och nervstrukturer
  • Merz filler, Belotero
  • Blanching-tekniken, Revive- teknik
  • Hands-on träning


PROGRAM

16.00-16.15    Välkommen och intro
16.15-17.30    Teori och genomgång av injektionstekniker
17.30-18.00    Break
18.00-20.45    Hands-on sessioner
20.45-21.00   Avslutning och evaluering


KURSLEDARE
Ioana Filip
Legitimerad läkare med mångårig erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar

År 2012 började hon sin karriär inom skönhetsbrans­chen med utbildningar i bland annat Sverige, Norge, Tyskland, Italien, Frankrike och Förenade Arabemiraten. Med gedigen kunskap inom anatomi, åldringsprocessen, injektionsteknik, hantering av komplikationer till följd av estetiska injektionsbehandlingar och pedagogisk skicklighet blev hon utsedd till Key Opinion Leader och utbildare för Noscomed Aesthetic Institute.  Dr. Ioana Filip har bakgrund inom reumatologi, men arbetar för närvarande som medicinsk ansvarig läkare, injektionsbehandlare och huvudutbildare på samtliga MyBeauty Clinic kliniker i Stockholm, Göteborg och Halmstad respektive utbildningsportalen MyBeauty Academy.

Under sin karriär har hon upprepande gånger deltagit och föreläst på nationella och internationella mässor respektive tillställningar inom estetisk medicin och reumatologi. Ioana har genomgått Merz utbildningsprogram och håller kurser för Radiesse i Stockholm genom Noscomed Aesthetics Institute

OM NOSCOMED
Noscomed har existerat inom plastikkirurgisk och anestesimarknaden sedan 1990 och är kända för att leverera hög kvalitet inom både produkter, medarbetare och service. Vi fungerar som en länk mellan utländska producenter och kirurger, läkare, sjuksköterskor, kosmetologer och inköpare på offentliga och privata sjukhus och privata kliniker. Noscomed har en rad exklusiva agenturer i Skandinavien och vi representerar internationella företag som t ex Johnson & Johnson, Merz och Innovativ Skincare.

DELTAGANDE
Kursen är kostnadsfri, kursdeltagaren binder sig istället till köp av valfria Belotero-produkter för 10 000 SEK till ord. pris. Val av produkter sker i förbindelse med kursen. Noscomed kommer tillse med lättare förtäring under kursen samt Belotero-produkter för bruk vid hands-on. Deltagare kommer efter framgångsrik avslutad kurs mottaga ett diplom. Kursen genomförs vid minimum 6 kursdeltagare.

MODELL
Deltagarna skall ta med sig sin egen modell.

Om Noscomed skall ordna modell kommer ytterligare avgift på 3000kr i produkter läggas på.ANMÄLAN
Det är först till kvarn som gäller.
Sista anmälningsdag är den 3 maj 2021. Vid registrering får du en bekräftelse. Om kursen är övertecknad kommer du att meddelas att din registrering har satts på en väntelista för ev. reservplats.

Avbokning ska ske senast 14 dagar innan kursen startar. Om du avbokar senare än 14 dagar innan kursstart debiteras kursdeltagaren en avbokningsavgift på 5 000 SEK.

Har du frågor?
Tveka inte att höra av dig till oss på event@noscomed.com

Vi ser fram emot ditt deltagande.

Hitta till evenemanget

Click to view the event location on Google Maps >

Kontaktinformation till arrangör

Noscomed Medical Supply
Phone: +46 8 36 34 44
event@noscomed.com

Kontaktinformation till arrangör

Noscomed Medical Supply
Phone: +46 8 36 34 44
event@noscomed.com