Skip to Main Content

Bocouture Botulinum Toxin | Stockholm


Datum och tid

Onsdag 11. maj 2022 kl. 16:00 till 21:00

Sista anmälningsdag

Onsdag 11. maj 2022 kl. 03:00

Plats

The Venue, Karlavägen 7, 114 24 Stockholm, Sweden The Venue
Karlavägen 7
114 24 Stockholm
Sweden

Bocouture Botulinum Toxin | Stockholm


Event DescriptionHos Noscomed är vi glada för att kunna bjuda in dig till vår toxinkurs med Bocouture och hands-on sessioner

SYFTE
Kursen syftar till att ge information och praktisk erfarenhet av Bocouture, så att deltagarna blir trygga med att använda produkten efter avslutad kurs. Kursen vänder sig till leg. läkare, leg. tandläkare eller leg. sjuksköterskor.

INNEHÅLL
Kursens innehåll ger en grundlig introduktion av:

  • Ansiktets anatomi och fysiologi
  • Bocouture - indikationer, säkerhet och komplikationer
  • Injektionsteknik
  • Hands-on träning

PROGRAM
16.00-16.15    Välkommen och intro
16.15-18.00    Teori och genomgång av injektionstekniker
18.00-18.30    Break
18.30-20.30    Hands-on sessioner
20.30-21.00    Avslutning och evalueringKURSLEDARE
I
oana Filip
Legitimerad läkare med mångårig erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar

År 2012 började hon sin karriär inom skönhetsbrans­chen med utbildningar i bland annat Sverige, Norge, Tyskland, Italien, Frankrike och Förenade Arabemiraten. Med gedigen kunskap inom anatomi, åldringsprocessen, injektionsteknik, hantering av komplikationer till följd av estetiska injektionsbehandlingar och pedagogisk skicklighet blev hon utsedd till Key Opinion Leader och utbildare för Noscomed Aesthetic Institute.  Dr. Ioana Filip har bakgrund inom reumatologi, men arbetar för närvarande som medicinsk ansvarig läkare, injektionsbehandlare och huvudutbildare på samtliga MyBeauty Clinic kliniker i Stockholm, Göteborg och Halmstad respektive utbildningsportalen MyBeauty Academy.

Under sin karriär har hon upprepande gånger deltagit och föreläst på nationella och internationella mässor respektive tillställningar inom estetisk medicin och reumatologi. Ioana har genomgått Merz utbildningsprogram och håller kurser för Bocouture i Stockholm genom Noscomed Aesthetics Institute


OM NOSCOMED
Noscomed har verkat inom plastikkirurgisk och anestesimarknaden sedan 1990 och är kända för att leverera hög kvalitet inom både produkter, medarbetare och service. Vi fungerar som en länk mellan producenter och kirurger, läkare, sjuksköterskor, hudterapeuter och inköpare på offentliga och privata sjukhus samt privata kliniker. Noscomed har en rad exklusiva agenturer i Skandinavien och vi representerar internationella företag som t ex Johnson & Johnson, Merz och Innovative Skincare.


DELTAGANDE
För att kursen skall kunna genomföras, skall där minst vara 6 kursdeltagare anmälda. Kursavgiften är på 5000 SEK och skall betalas senast 14 dagar innan kursens start.

Deltagarna kommer efter avslutad kurs få ett diplom. 

MODELL
Deltagarna skall ta med sig sin egen modell.

Om Noscomed skall ordna modell kommer ytterligare avgift på 3000kr i produkter läggas på.ANMÄLAN
Det är först till kvarn som gäller.
Vid registrering får du en bekräftelse. Om kursen är fullbokad kommer du att meddelas att din registrering har satts på en väntelista för ev. reservplats.

Anmälan är bindande. Avbokning ska ske senast 14 dagar innan kursen startar. Om du avbokar senare än 14 dagar innan kursstart debiteras kursdeltagaren en avbokningsavgift på 5 000 SEK.


Har du frågor?
Tveka inte att höra av dig till oss på event@noscomed.com

Vi önskar dig välkommen och ser fram emot ditt deltagande.

Hitta till evenemanget

Click to view the event location on Google Maps >

Kontaktinformation till arrangör

Noscomed Medical Supply A/S
Veronica Ulin

Phone: 0046725170048
event@noscomed.com

Kontaktinformation till arrangör

Noscomed Medical Supply A/S
Veronica Ulin

Phone: 0046725170048
event@noscomed.com