Hop til hovedindholdet

Radiesse | Odense Aflyst


Dato og tid

Torsdag d. 17. november 2022 kl. 17:30 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 17. november 2022 kl. 14:30

Sted

Cutis Clinic, Albani torv 5, 5000 Odense Cutis Clinic
Albani torv 5
5000 Odense

Radiesse | Odense Aflyst


OBS! Kun for læger som er godkendte til semipermanente fillers
Vi, i Noscomed, er glade for at kunne invitere dig til Radiesse kursus med hands-on sessioner. Fokus på kurset vil være følgende indikationsområder: Kinder (kindben og submalare kind-områder), kæbelinje, hage, hænder samt nasolabiale folder og rynker.

FORMÅL
Formålet med kurset er at opbygge viden og praktisk erfaring med Radiesse, så deltagerne er fortrolige med at injicere og håndtere Radiesse efter de har gennemført kurset. Kurset henvender sig Kun til læger som er godkendte til semipermanente fillers. Under kurset vil man have mulighed for, at få hands-on træning i én indikation område eller et enkelt område.

INDHOLD
Kurset vil indholde en dybdegående gennemgang af:

  • Hudens anatomi og anvendelse af en kollagenopbyggende filler
  • Gennemgang af Radiesse-produktet
  • Forskellen mellem Radiesse og almindelige hyaluronsyre fillers
  • Sikkerhed og komplikationer
  • Injektionsteknikker ved anvendelse med Radiesse
  • Hands-on træning

PROGRAM
16.00 - 16.15 Velkomst og introduktion
16.15 - 17.45 Teori og gennemgang af teknikker
17.45 - 18.00 Pause og let anretning
18.00 - 20.30 Hands-on sessioner
20.30 - 21.00 Afslutning og evaluering

MØD VORES KURSUSLEDER


Emil Henningsen


Dermatolog

Emil Henningsen er en af Danmarks ledende specialister inden for kosmetisk og estetisk dermatologi og har mere end 10 års erfaring inden for området. Han har tidligere arbejdet som specialist inden for dermatologi og plastik kirurgi i Australien og  USA. 

OM NOSCOMED
Noscomed distribuerer medicinske højkvalitetsprodukter fra internationale virksomheder til det æstetiske marked i Skandinavien med målet om at styrke livskvaliteten hos det enkelte individ.

Your Patients – Our Concern er vores credo, og vi stræber efter at sikre, at de produkter, vi distribuerer, er de bedste inden for sit felt. Ved hjælp af de færdigheder og den viden, der kræves for at markedsføre og servicere disse produkter, leverer vi kvalificeret information til behandlere for at garantere sikker og korrekt brug af produkterne samt støtter deres ekspertise for at optimere patientresultater.

Vores hovedkontor er beliggende i ambassadekvarteret på Østerbro i København, hvorfra vi yder service til vores kunder og leverandører med en professionel kundeservice- og logistikafdeling samt en erfaren og kompetent marketingafdeling, der arbejder dedikeret for at supportere og støtte vores kunder og patienter, som kommer i berøring med vores produkter. Dertil består organisationen af professionelle produktspecialister og en salgschef, som har deres daglige gang spredt over hele Skandinavien for at varetage den personlige kontakt med vores kunder samt planlægge og indgå i arrangementer i klinikkerne for at optimere og styrke salg til patienterne.

DELTAGELSE
Kursusdeltagelse er gratis men man forpligter sig til at købe 10 Radiesse-produkter til vejledende udsalgspris. Køb af produkter sker i forlængelse af kurset. Noscomed vil sørge for forplejning under kurset samt Radiesse-produkter til brug ved hands-on. Deltagere vil efter succesfuldt afsluttet kursus modtage et diplom. Kurset gennemføres ved minimum 6 kursusdeltagere. Særligt tilbud til kursusdeltagere. 

MODEL
Deltagerne skal selv medbringe en model. Modeller skal have lavet forundersøgelse af læge godkendt til at give semi-permanente fillers minimum 48 timer i forvejen i henhold til Bekendtgørelse. OBS: For at kunne forundersøge og efterfølgende behandle med Radiesse, skal deltagerne være godkendt hos SST. Dette gøres ved at skrive til kosmetik@sst.dk og bede om at blive registreret som behandler af semi-permanente fillers.

TILMELDING
Pladserne på kurset vil blive fyldt op efter først-til-mølle-princippet. Der vil blive oprettet en venteliste, når deltagerlisten er fyldt.

Ved registrering modtager du en bekræftelse på din tilmelding. Såfremt kurset er overtegnet, vil du få besked om, at din tilmelding at sat på venteliste. Afmelding skal ske senest 14 dage før kursusstart. Ved afmelding senere end 14 dage før kursusstart vil kursusdeltageren blive faktureret et afmeldingsgebyr på 5.000 kr ekskl. moms, som der kan købes Radiesse produkter for.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Tlf: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com

Kontaktinformation til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Tlf: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com