Hop til hovedindholdet

Botulinum Toxin | Kolding


Dato og tid

Tirsdag d. 5. april 2022 kl. 10:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 5. april 2022 kl. 00:00

Sted

Speciallægeklinik Hviidsminde, Kolding, Bramdrupskovvej 20a, 6000 Kolding Speciallægeklinik Hviidsminde, Kolding
Bramdrupskovvej 20a
6000 Kolding

Botulinum Toxin | Kolding


Arrangementsbeskrivelse
Vi er glade for at kunne invitere dig til vores toksinkursus med hands-on sessioner.

FORMÅL
Kurset har til formål at give information og praktisk erfaring med Bocouture, så deltagerne bliver trygge ved at bruge produktet efter at have afsluttet kurset. Kurset henvender sig til praktiserende læger, praktiserende tandlæger eller praktiserende sygeplejersker.

INDHOLD
Kursets indhold giver en grundig introduktion til:

  • Ansigtets anatomi og fysiologi
  • Bocouture - indikationer, sikkerhed og komplikationer
  • Injektionsteknik
  • Hands-on træning


PROGRAM

10.00-10.15    Velkomst og intro
10.15-12.00    Teori og gennemgang af injektionsteknikker
12.00-12.30    Pause
12.30-16.30    Hands-on sessioner
16.30-17.00    Afslutning og evalueringKURSUSLEDER
DORTE CLEMMENSEN
Neurokirurgisk overlæge og kosmetisk ekspert. 

Dorte blev læge i 1999 og speciallæge i neurokirurgi i 2009 og certificeret kosmetisk behandler i 2012. Hendes princip er, at hun først har ville dygtiggøre sig selv, til et meget højt niveau, inden hun ville tage ansvaret for kosmetiske sygeplejerskers oplæring og behandling. Hun ville være i stand til, at kunne lære de nyeste teknikker fra sig og at kunne korrigere eventuelle fejl og komplikationer med stor sikkerhed. Til dagligt er Dorte medejer af Klinik Hviidsminde i Kolding og Aarhus.


OM NOSCOMED
Noscomed distribuerer medicinske højkvalitetsprodukter fra internationale virksomheder til det æstetiske marked i Skandinavien med målet om at styrke livskvaliteten hos det enkelte individ.

Your Patients – Our Concern er vores credo, og vi stræber efter at sikre, at de produkter, vi distribuerer, er de bedste inden for sit felt. Ved hjælp af de færdigheder og den viden, der kræves for at markedsføre og servicere disse produkter, leverer vi kvalificeret information til behandlere for at garantere sikker og korrekt brug af produkterne samt støtter deres ekspertise for at optimere patientresultater.

Vores hovedkontor er beliggende i ambassadekvarteret på Østerbro i København, hvorfra vi yder service til vores kunder og leverandører med en professionel kundeservice- og logistikafdeling samt en erfaren og kompetent marketingafdeling, der arbejder dedikeret for at supportere og støtte vores kunder og patienter, som kommer i berøring med vores produkter. Dertil består organisationen af professionelle produktspecialister og en salgschef, som har deres daglige gang spredt over hele Skandinavien for at varetage den personlige kontakt med vores kunder samt planlægge og indgå i arrangementer i klinikkerne for at optimere og styrke salg til patienterne.


DELTAGELSE

For at kurset kan gennemføres, skal der være mindst 6 kursusdeltagere tilmeldt. Efter kursets afslutning modtager deltagerne et diplom. 

MODEL
Deltagerne skal medbringe deres egen model som er forundersøgt af en læge min. 48 timer før behandlingen.

TILMELDING
Det er først til mølle.
Når du registrerer dig, vil du modtage en bekræftelse. Hvis kurset er fyldt, får du besked om, at din tilmelding er blevet sat på en venteliste til en eventuel reserveplads.

Tilmeldingen er bindende. I tilfælde af en aflysning senere end 14 dage inden kurset, vil du blive opkrævet det fulde kursusgebyr.

Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål til kurset, skriv til os på event@noscomed.com

Vi ser frem til din deltagelse.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Tlf: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com

Kontaktinformationer til arrangør

Noscomed Medical Supply A/S
Tlf: +45 36 30 64 44
event@noscomed.com